Webinar Minicrosser X- 31 Jan

den 31 januari 2022

Ny chans att delta i webinar för Minicrosser X

Klara, färdiga, kör!

Under hösten 2021 har vi genomfört flera väldigt uppskattade webinar med olika teman rörande vår scooter Minicrosser X. Genom dessa önskar vi ge dig en bättre kunskap och förståelse för produktens inställningsmöjligheter och funktioner, samt hantering i olika situationer. Ta nu chansen att delta i ett eller flera webinar du kanske missat eller önskar få en repris på.


Följande webinar erbjuder vi igen:


1. Inställningar och funktioner på Minicrosser X

Lär känna din produkt från grunden och få med dig alla möjligheter som scootern erbjuder i standard. En riktig sittställning är starten för att framföra en scooter tryggt och säkert, vilka lösningar finns som standard och vad kan du göra för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för detta.


2. El-funktioner och alternativa styrsätt på Minicrosser X

Vi har en målsättning om att scooter är ett hjälpmedel som ska kunna framföras av flest möjliga personer. Det förutsätter att vi kan anpassa scootern efter individuella behov och olika funktionsnivåer. För att uppnå detta kan våra el-funktioner och alternativa styrsätt vara lösningarna som gör det möjligt. I detta webinar guidar vi dig genom vårt unika sortiment, samt ger dig fördjupad kunskap om eventuella restriktioner och konflikter som kan uppstå vid val av dessa lösningar.


3. Avancerat sittande i Minicrosser X

Tillbehör och alternativa stöd. I detta webinar guidar vi dig genom vårt breda sortiment av tillbehör. Vi kommer bland annat ge dig fördjupade kunskaper om våra bålstöd, armstöd, lårstöd, sittdynor, bälten, benstöd och fotplattor. Kunskapen kommer göra dig tryggare och säkrare i mötet med personer som har större behov vid sittande.


För tider och anmälan, klicka här!


Skulle inte länken fungera, kan du anmäla direkt till e.andersson@minicrosser.com

Har du några frågor du önskar att vi tar upp under webinaret, delge oss dem i samband med din anmälan.
Osa senast ett dygn innan.


Strax inför webinaren kommer vi skicka ut en länk till den mailadress ni anmält er från.

Håll utkik efter framtida webinar, vi fortsätter med flera olika teman för att du ska vara trygg i valet av vår produkt!

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS