Julhälsning från Medemagruppen 2021

den 20 december 2021

Vi vill tacka alla användare, kunder och samarbetspartners.

Julen står inför dörren och vi blickar tillbaka och reflekterar över det gångna året. Under en kort period kunde vi glädjas över att samhället öppnades upp, ett hopp om normalitet hann nästan infinna sig, för att kort därefter återigen slås undan och restriktioner infördes på nytt.


Spåren av en utdragen pandemi har genom året visat på stora utmaningar, materialbrist och logistikpåverkan har gett oss hinder på vägen. Vi är stolta att vi under krävande förutsättningar i hög utsträckning har kunnat leverera och att våra produkter kan bidra till att göra skillnad för våra användare. Att skapa delaktighet, frihet och livsglädje genom produkter och lösningar som fungerar är det som motiverar oss varje dag i vårt jobb.


Inget ont som inte för något gott med sig, är det ju också något som heter. Genom den distansering som framtvingats har vi försökt ställa om och via digitala kanaler hittat nya former för att möta er kunder. Detta arbete kommer vi fortsätta utveckla under nästa år och det blir inte desto mindre viktigt utifrån att miljö- och hållbarhetsarbete står i fokus framöver.


Slutligen vill vi tacka alla våra användare, kunder och samarbetspartners för er förståelse och flexibilitet genom ännu ett speciellt år.


Vi önskar Er alla en God Jul & Gott Nytt år!


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS