Vi söker säljare

den 14 oktober 2019

Vi söker nu säljare, Minicrosser AB (Medemagruppen), Göteborg

Medemagruppen AS är ett skandinaviskt bolag som levererar kvalitetshjälpmedel och tjänster till hälsosektorn, funktionshindrade och äldre. Med drygt 30 års erfarenhet i branschen är vi ett företag som präglas av en familjär känsla med nära samarbete över gränserna. Minicrosser AB är det svenska säljbolaget i koncernen Medemagruppen AS och tillsammans är vi ca 90 anställda.


Arbetsuppgifter

För att möta våra kunders behov söker vi nu en driven och dynamisk säljare med mycket god teknisk kompetens. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer att ansvara för hela säljprocessen med fokus på våra El-produkter. I tillägg kommer du att vara en del av vårt tekniska team och kunna ge support och utföra tekniska reparationer på våra El-produkter. Du utgår från vårt kontor i Kungälv med Västra Götaland som ditt primära distrikt och vid behov även resor till andra delar av Sverige. Som säljare av hjälpmedel är en av dina viktigaste uppgifter att vara behjälplig med att hitta lösningar som leder till att öka människors livskvalitet och delaktighet i vardagen.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har/är:

- Dokumenterad kompetens inom teknik och mekanik. Tidigare erfarenhet av El-rullstolar är meriterande, men inget krav

- Erfarenhet av försäljning, gärna mot hälsosektorn

- Kunskap och erfarenhet av LOU och anbudsprocesser är meriterande

- Hög IT- mognad

- God pedagogisk presentationsteknik

- Uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift

- B-körkort


Personlighet

För att lyckas i rollen ser vi att du har förmågan att sätta dig in i användarens behov och problem, är relationsskapande och initiativrik. Du trivs med att arbeta under eget ansvar och drivs av att arbeta effektivt och målinriktat, är handlingskraftig och förstår vikten av att prioritera.


Ansökan

Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8.30-10.00, 010-207 01 50, menyval 2.


https://www.addilon.se/jobb-karriar/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=623&rmlang=SE

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS