Första Mini Crosser X-Joy i Queensland Australien

den 6 juli 2020

Den första MC X-Joy i Queensland har gett Trish friheten tillbaka.

"Jag vill bara säga tack för en riktigt bra produkt"


Vi tänkte länge på att Trish skulle behöva ge upp hennes utomhusfotografering och bara uppleva vårt fantastiska stora land. Men sedan hittade jag Medemagruppen på internet och resan för att få en Mini Crosser för Trish började. Det var en långsam process, först måste Medemagruppen utse en återförsäljare i Australien.


Valet föll på Michael hos Scooters and Mobility, Riverina och vi är mycket tacksamma för det.

När Mini Crossern´n anlände till Michael fanns det vilda skogs- och buskbränder som försenade oss ytterligare två månader. Slutligen kunde vi köra de 1300 km till återförsäljaren (2 dagar varje väg). Trish kunde testa Mini Crosser under två dagar, och Trish var (och vi är fortfarande) förvånad över hur hjälpsam och tillmötesgående Michael och hans team var.


Att säga att Mini Crosser passar Trish är ett underdrift, för att säga det milt.

När vi väl är igenom Covid 19 och kan resa runt igen, kommer Trish inte vara mycket hemma eftersom denna MC X-Joy har gett henne tillbaka den frihet som långsamt har tagits från henne på grund av Thalidomide embryopati.

Vi tror att detta är den första Mini Crosser i Australien och åtminstone den första registrerade i delstaten Queensland. Här måste vi registrera el-scooters och elektriska rullstolar för försäkrings- och statliga bestämmelser med registreringsskylt komplett som en bil eller motorcykel.


Tack igen för en fantastisk produkt, men ännu viktigare, ditt val av återförsäljare här i Australien.

Med vänlig hälsning Trish och Trevor Jackson


SE TRISH KÖRA MED FOTEN


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS