Webinar Mini Crosser X - 10 Maj

den 10 maj 2022

Klara, färdiga, kör! Ta chansen att delta i ett eller flera webinar du kanske missat eller önskar få en repris på.

Mini Crosser X - Klara, färdiga, kör!

Vi har genomfört flera väldigt uppskattade webinar med olika teman rörande vår scooter Mini Crosser X. Genom dessa önskar vi ge dig en bättre kunskap och förståelse för produktens inställningsmöjligheter och funktioner, samt hantering i olika situationer.


Torsdag 5 Maj

Tisdag 10 Maj


Välj i anmälan vilket eller vilka webinar du önskar ta del av.


1. Grundutförande Mini Crosser X

Lär känna din produkt från grunden och få med dig alla möjligheter som scootern erbjuder i standard. En riktig sittställning är starten för att framföra en scooter tryggt och säkert, vilka lösningar finns som standard och vad kan du göra för att uppnå bästa möjliga förutsättningar för detta.


2. El-funktioner och alternativa styrsätt Mini Crosser X

Vi har en målsättning om att scooter är ett hjälpmedel som ska kunna framföras av flest möjliga personer. Det förutsätter att vi kan anpassa scootern efter individuella behov och olika funktionsnivåer. För att uppnå detta kan våra el-funktioner och alternativa styrsätt vara lösningarna som gör det möjligt. I detta webinar guidar vi dig genom vårt unika sortiment, samt ger dig fördjupad kunskap om eventuella restriktioner och konflikter som kan uppstå vid val av dessa lösningar.


3. Avancerat sittande Mini Crosser X

Tillbehör och alternativa stöd. I detta webinar guidar vi dig genom vårt breda sortiment av tillbehör. Vi kommer bland annat ge dig fördjupade kunskaper om våra bålstöd, armstöd, lårstöd, sittdynor, bälten, benstöd och fotplattor. Kunskapen kommer göra dig tryggare och säkrare i mötet med personer som har större behov vid sittande.


4. Hållare & Förvaring Mini Crosser X

I detta webinar vill visa er vilka möjligheter som finns för hållare och förvaring. Vi tittar på monteringsfilmer och diskuterar kring de olika möjligheterna. Är det rollatorn eller rullstolen som är svårast att få med? Är det förflyttningen med kryckkäpphållare och korg som är utmaningen eller är det kanske förflyttning av datorn till och från jobbet?


För tider och anmälan, klicka här!


Har du kollegor som kanske skulle uppskatta vårt webinar, tipsa dem gärna.

Skulle inte länken fungera, kan du anmäla direkt till e.andersson@minicrosser.com

Har du några frågor du önskar att vi tar upp under webinaret, delge oss dem i samband med din anmälan.

Osa senast ett dygn innan.


Strax inför webinaren kommer vi skicka ut en länk till den mailadress ni anmält er från.

Håll utkik efter framtida webinar, vi fortsätter med flera olika teman för att du ska vara trygg i valet av vår produkt!

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS