Följ oss | Se nyhetsbrevet online
Nyhetsbrev Mars 2021

Konsten är samspelet mellan att använda rätt tillbehör och individuell anpassning för att uppnå bästa möjliga funktionalitet


Riktig körkomfort och kraft nog för att komma upp för de brantaste backarna

MC1124 har 6 hjul och centrumdrift. Alla 6 hjulen har oberoende fjädring vilket innebär att du har alla hjul i marken även på ojämnt underlag. Hastighet på 10 km/h och starka motorer ger dig bra grepp och riktningsstabilitet.

Varje människa är en unik individ med individuella behov

Individuell justering av säte, elektriska funktioner eller som här speciella styrningar, är viktiga för att uppnå bästa möjliga resultat för användaren. För att möta olikheter kan våra el-rullstolar i väldigt stor grad anpassas.

Individuell anpassning är en förutsättning för att kunna utnyttja både användarens och stolens fulla potential.

MC 1124 JR

MC1124 JR är en el-rullstol som är framtagen för våra nordiska förhållanden med en sittkomfort i särklass, optimerade köregenskaper och en stor flexibilitet.

Tack vare det centerdrivna chassiet och dess starka motorer får stolen en fantastisk manöverbarhet, framkomlighet och stabilitet. Detta ger användaren en trygg och behaglig körupplevelse varje dag.

"Low ride" utförande, endast 39 cm i sitthöjd

MC 1124 kan levereras i olika sitthöjder och finns i ett ”Low Ride” utförande där sitthöjden kan bli så låg som endast 39 cm i sitthöjd. Den låga sitthöjden underlättar vid förflyttning, men gör den framför allt till ett utmärkt val då stolen skall användas som säte i en bil.

Reglerna för bilanpassning är tuffa och med en stol med denna låga sitthöjd har bilanpassning aldrig varit enklare än nu.

Godkänd för användning i bil med Dahl Docking system

– antingen som passagerare eller som förare. Stolen är krocktestad med remmar och Dahl docking.

Godkänd enligt kraven i ISO 7176-19.

Mer information om MC1124

Kontakta oss för mer information