Följ oss | Se nyhetsbrevet online
Fokus hjälpmedel Malmö

Unik förhandsvisning av El-rullstolar på mässan Fokus Hjälpmedel!

Missa inte vårt showroom där du får en unik möjlighet att få en förhandsvisning av vårt sortiment som kommer finnas tillgängligt från våren 2023. 

Resan går vidare – Medemagruppen är idag en ledande leverantör av avancerade
el-rullstolar i Skandinavien. Med flera tusen stolar i marknaden tar vi våra erfarenheter med oss i utvecklingen framåt och är stolta över att presentera produkter som går i linje med vår vision ”Människan i centrum”.

En liten försmak av vad som väntar dig…

Ett framhjulsdrivet underrede med lägsta sitthöjd på 39 cm. Du kanske tror att du har sett det tidigare, men allt har utvecklats på nytt. Vi hoppas och tror att du blir lika imponerad av köregenskaperna som vi är.

Ett nytt sittsystem, både för barn och vuxna, där individuell tillpassning och komfort står i fokus. Vår unika uppbyggnad av sittsystemet tillsammans med det utbud av dynor och tillbehör som finns att tillgå, ska ge varje användare optimala förutsättningar för självständighet.

En hållbar framtid för oss alla. Aldrig förr har det varit större fokus på hållbarhet och miljö. Här har vi som producent ett ansvar, att erbjuda produkter med hög kvalitet som på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt kan återanvändas.

Mini Crosser X - Stark, stabil, säker

Vi kommer även visa upp flera olika modeller av vår välkända Mini Crosser scooter.
Med marknadens största sätessortiment och ett stort tillbehörsprogram kan scootern anpassas individuellt för en optimal körupplevelse. Mobilitet och självständighet är centralt för en människas välmående och livskvalitet.

Barn & junior
Mini Crosser X kan fås i utföranden som är mer anpassade för barn/ungdomar och små vuxna.  Vårt standardsäte levereras i sittbredder ända ner till 35 cm. En scooter i barnutförande kommer finnas på mässan.


Möt oss den 6-7 september på Malmömässan. Vi tar emot dig i montrarna K:06 och L:04

Anmäl dig redan idag

Aktuella seminarier kommer att varvas med relevanta workshops och i leverantörsutställningen får ni kvalificerade möten med innovatörer, leverantörer och tillverkare inom hjälpmedelssektorn.